Food
What's on the menu – Tyd vir nagereg!─── 17:20 Thu, 21 Sep 2023
Nog 'n week, nog 'n resep van sjef Maradine!
Bestanddele
Kors
1 pak (200 g) tennisbeskuitjies, fyngemaak
100 ml tot 125 ml gesmelte botter
Vulsel
1 pak (250 g) Cremora-melkpoeier
125 ml (1/2 k) kookwater
1 blik (397 g) kondensmelk
125 ml (1/2 k) suurlemoensap
1 blik pynapppelstukkies of -ringe
Metode
Meng die tennisbeskuitjies en gesmelte botter goed en druk vas in ’n 23 cm-tertbord.
Los die melkpoeier in die kookwater op. Verkoel.
Klits die kondensmelk en suurlemoensap saam.
Voeg die opgeloste melkpoeier by en klits tot dik, romerig en wit.
Skep die vulsel in die voorbereide kors en verkoel tot stewig.