Food
What's on the menu - Gebakte druiwe en feta─── 16:55 Thu, 09 Mar 2023
Hierdie week se resep is dalk 'n taamlik ongewone kombinasie. Gebakte druiwe en feta. Probeer dit, miskien pas dit dalk net goed saam met jou volgende byeenkoms.
Bestanddele
200g blok sagte deense feta
200g rooi druiwe
2 takkies roosmaryn
2 eetlepels olyfolie
loperige heuning
focaccia, om te bedien
Metode
STAP 1
Sit twee velle foelie net groter as 'n A4-papier oor mekaar op 'n werkoppervlak. Plaas die feta in die middel. Voeg die druiwe rondom, saam met die roosmaryn, gebreek in kleiner takkies.
Bedruip met die olyfolie en heuning, en geur met swartpeper. Druk die kante op en verseël die pakkie.
STAP 2
Verhit die oond tot 200C/180C waaier/gas 6 en bak vir 30-35 min of tot die druiwe gebars het en die feta sag is. Sit voor saam met warm focaccia vir dunking.
Lees ook: What's on the menu - Sprietuie en kaasbrood