The Joyride Blog
What's on the Menu - Kerrievis─── 15:55 Thu, 07 Apr 2022
Maradine Whitehorn laat weer ons monde water met hierdie lekker resep.
KERRIEVIS
Bestanddele:
Stokvis
sout en peper
250ml koekmeel
2 eiers, geklits
kookolie vir bak
Sous:
3 uie, in skywe gesny
375ml bruinasyn
60ml water
45ml suiker
5ml borrie
10ml kerriepoeier
1ml paprika
5 lourierblare
8 peperkorrels
sout na smaak (nie te veel nie)
2e blatjang
2e konfyt
Metode:
1. Rol vis in jou gegeurde meel
2. Druk jou mote een vir een in geklitste eier en braai in olie tot goudbruin. Dreineer.
3. Kook alles saam vir so 8-10 min (Sous).
4. Plaas 'n laag vis, 'n laag uie, 'n laag sous alternatiewelik, tot alles op is. Plaas in yskas.
5. Gebruik 'n glas- of plastiekbak. Hoe langer jou vis lê, hoe lekkerder is dit! Jy kan dit na dag 2 bietjie omroer stadig.
What's on the Menu - Kerrie vis: